Logo

Adam Classic mk3 Column Active

Det kan være vanskelig å være opptatt av å ha god lyd samtidig som musikkanlegget ikke skal okkupere hele stua. Med Adam sine aktive høyttalere trenger du bare en CDspiller med volumkontroll for å ha et komplett anlegg.
Les

Gulvstående høyttalere, del 2

Det er i prisklassen opp til 15.000 at produsentene virkelig begynner å ta seg råd til spesielle løsninger, flottere design og teknologi som ofte er lånt fra langt dyrere høyttalere. Det kan man både høre og se!
Les

Hegel HD10 DAC D/A konverter

Før i verden kjøpte man seg en D/A konverter for å riste litt mer liv i en CD-spiller, eller kanskje til nød en DVD-spiller. Nå har vi i tillegg mediaspillere, Blu-ray, kabel-TV eller satellittdekodere og datamaskiner hvor produsentene ikke helt har forstått betydningen av god lyd. Det er her Hegel HD10 kommer inn i bildet.
Les

Montana EPS2-Signature

Montana EPS2-Signature er noe så sjeldent som en lettplassert, lettdreven og uhyre velspillende high-endhøyttaler.
Les

Swans 2.5

Med suveren forakt for uttrykket «less is more» har Swans laget en høyttaler som rett og slett er helt annerledes enn noe annet som har stått til test i kinoen vår.
Les

Usher Dancer Mini-1

Jeg aner ikke hvordan den kapitalistiske delen av Kina kalkulerer marginene sine, for med den kvaliteten Usher Dancer Mini-1 oppviser på både finish og lyd, er det nærliggende å mistenke elendige regnekunnskaper.
Les

Hjemmekinoskolen - Akustikk

Denne gangen ser vi på mulighetene og de mulige fellene man kan gå i når man benytter en av dagens mest populære lydløsninger ? romkorreksjon.
Les

Hjemmekinoreceivere

I dagens marked får man en komplett surroundreceiver for nesten ingenting. Hva skjer med produktene når man flytter seg opp et lite hakk i pris? Øker kvaliteten tilsvarende, eller er det bortkastede penger? Det er spørsmål vi skal prøve å finne svar på i denne runden med hjemmekinoreceivere.
Les

Samsung HT-BD7255

Det kommer flere og flere komplette systemer som imponerer med en fantastisk utstyrspakke. Samsung HT-BD7255 er en slik pakke hvor utstyrslisten er voldsomt imponerende. Spørsmålet er om det er utstyret eller lyden som gir de største musikk og filmopplevelsene?
Les

Blu-ray spillere i duell

De siste rapportene fra norske butikker er at salget av Blu-ray spillere har passert DVD med klar margin, i alle fall når vi snakker om omsetning . Det er sannelig ikke så rart når man ser på det formidable utvalget og den kvaliteten det er på nye spillere.
Les

Panasonic TX-P54Z1

Selv om den kanskje heteste trenden i dagens TV-marked er LED-LCD, er fortsatt en god plasma vanskelig å yppe seg på. Noen skjermer er vanskeligere å yppe seg på enn andre, for eksempel Panasonics ultimate skjerm, Z1.
Les

Philips 40PFL8664H

Er du av det minimalistiske slaget vil du høyst sannsynlig elske denne skjermen fra Philips. Den er tynn, og den har en minimalistisk ramme rundt opplevelsene.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos årskavalkade 2009

Vi i Hjemmekino har besøkt hundrevis av kinoer, og vi setter umåtelig stor pris på alle disse menneskene som villig åpner sine dører for oss, slik at vi kan beskue deres hjemmekinoeller stereoanlegg for deretter å formidle våre inntrykk til leserne. Alle tilbakemeldingene vi får fra dere som nå sitter med bladet i hånda tilsier at dette er en meget populær artikkelserie, og vi legger mye innsats på å gjøre den opplevelsen til noe positivt. Derfor får dere her en oppsummering av fjoråret!
Les