Logo

JBL LS 60 Høyttaler

Vi har testet både LS 40 og LS 80 og funnet det vi har lett etter, men LS 60 er akkurat såpass forskjellig at den er et godt alternativt til begge de to andre høyt-talerne i LS-serien.
Les

Små, smarte høyttalere, del 2

Det er fremfor alt to bruksområder for disse kompakthøyttalerne. De er bygget spesielt for mindre rom sammen med en fornuftig forsterker, eller i et hjemmekinoanlegg sammen med en subwoofer.
Les

Lithophon Small Miracle

Hvis du spør folk flest, så vil de nok si at det er galskap å bruke 150.000 kroner på en høyttaler, men hadde de fått høre Lithophon Small Miracle, tror jeg mange kunne blitt omvendt.
Les

Pioneer A-A6mk2 og PD-D6mk2

Etter å ha lagt ned plasmadivisjonen sin (arghh!) må Pioneer nå klare seg ved å selge lyd og videoprodukter. Da er det hyggelig å melde at det faktisk ser ut som om Pioneer står ganske godt rustet for akkurat den utfordringen.
Les

Rotel RA-1520 og RCD-1520

Som de fleste andre komponenter for lyd, nyter den siste generasjonen godt av at prisen på kvalitetskomponenter hele tiden går ned. Det gir Rotel mulighet til å lage nye produkter med teknologi og komponenter som kun var tilgjengelig i langt høyere prisklasser for kun noen få år siden.
Les

Sennheiser HD800 hodetelefoner

Etter fem minutter med hodetelefonen HD 800 lurte jeg en stund på hva i alle verden jeg skal med et par høyttalere. Her var det nemlig musikk på sitt aller beste. Direkte mot øret, uten påvirking fra rommet og med skyhøy lydkvalitet.
Les

Trends Audio TA-10.1

Opp til 15 watt og best egnet til svært følsomme høyttalere, var beskrivelsen på importørens hjemmeside. Jeg trodde ikke en gang det var noen vits å koble den knøttlille forsterkeren til anlegget mitt. Så feil kan man ta?
Les

Elac 2080D Subwoofer

Vi er stadig på leting etter subwoofere som er noenlunde kompakte, men som allikevel leverer dybde akkurat så kontakt og stramt som vi ønsker oss. I tillegg skal den kunne brukes til både musikk og film. Litt av en utfordring!
Les

Hjemmekinoreceivere

Det er knalltøft i dagens receivermarked. Skal man ha noen som helst sjanse til å hevde seg må man gå den ekstra milen som trengs for å tiltrekke seg den oppmerksomheten man fortjener.
Les

Swans Diva 6.2, 5.2R og 5.2C

Etter de mildt sagt gode opplevelsene vi hadde med Swans M6 i forrige nummer er det ikke fritt for at vi har blitt litt nysgjerrige. Hva skjer med lyden når vi går ned i pris, men opp i størrelse?
Les

Gruppetest Blu-Ray

BD-toget har virkelig fått trykk på kjelen med en stadig voksende rekke av spillere som resultat. Alle kommer nå med Blu-ray, ikke bare med en modell men med flere forskjellige for på den måten å gi de potensielle kundene et rikelig valg.
Les

JVC DLA-HD950

Det har versert mangt et rykte om oppgraderinger på høstens nye projektorer fra JVC. Er det hold i dem alle?
Les

LED LCD-flatskjermer

Over alt kan man lese om den nye flatskjermtypen LED. «Alle» vil ha LED, og alle kommer med LED. Da er vel det vel perfekt, da?
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Daniel

Daniel fra Kløfta er en ekte entusiast som brenner så mye for hobbyen sin at han har gjort det til et karrierevalg. Og i følge han selv er han en av de heldigste han kjenner. Så kjære leser; velkommen til en lykkelig entusiast fra Kløfta!
Les