Logo

Alan Williams fra Linn

Skotske Linn er ikke som andre hifiprodusenter. Hvert år kaster de fem kilometer med signal- og høyttalerkabler.
Les

CES 2011 i Las Vegas - bilde

Hvert eneste år er det en eksplosjon innen hjemmeunderholding, og arnestedet er Las Vegas, Nevada. Årets messe er den travleste på lenge!
Les

CES 2011 i Las Vegas - Lyd

Det er mange grunner til å ta seg en tur til CES i Las Vegas. En av grunnene er at det er oppvisning i lyd og bildeprodukter som kun er tilgjengelig en gang i året. Den neste grunnen er å ta pulsen på bransjen, snakke med folk og høre hva de mener om både nåtiden og fremtiden.
Les

Dali Ikon 1 mk2

Grunnleggeren av Danish Audiophile Loudspeaker Industries - DALI, er Hi-Fi Klubbens stadig like produktive Peter Lyngdorf. Dali forteller mer enn gjerne hvordan deres høyttalere skal konstrueres for minst mulig forvrengning, og samtlige målsettninger føles unektelig ganske vettuge. Ikon-serien håndbygges i Danmark og utnytter blant annet noe av teknikken som ble utviklet til den eksklusive Euphonia-serien.
Les

Magnepan MG1,7

Det beste high-endkjøpet på høyttalersiden de siste 12 årene har fått sin etterfølger. Mens prisen står på stedet hvil, er lyden blitt enda bedre.
Les

Rotel RCX 1500 CD-receiver

For å få tilgang til en brukbart utstyrt CD-receiver med DAB, Internettradio, streaming og USB-innganger har det hittil stort sett vært hjemmekinoprodukter som har stått på handlelista, men nå har Rotel tenkt litt annerledes. Her er det to kanaler, alt du behøver av utstyr og CD-spilleren er inkludert.
Les

Swans M3 stativhøyttalere

Hvis du kan klare deg med litt mindre bass, eller har en subwoofer tilgjengelig, kan du få lyd i highend-klassen for en veldig hyggelig sum penger. Kjøper du Swans M3 får du et par vakre og vellagede høyttalere også.
Les

Anthem MRX 500

Selv om Anthem knapt kan kalles en nykommer, er de ferske innen hjemmekinoreceivere, men meget erfarne på rene hjemmekinoprosessorer. Kan de ta med seg de gode egenskapene fra Statement D2v er mye gjort.
Les

Elac FS207, BS203.2 og CC201, Velodyne CHT-12Q

Vi har testet fronthøyttalerne tidligere, og selv om disse ikke kom helt til topps i testen hadde de kvaliteter vi ble nysgjerrige på. Vi kom til at de hadde en engasjerende og underholdende lyd i stereoanlegget, og det er jo akkurat det vi er ute etter i hjemmekinoen.
Les

Hjemmekinoskolen: Bedre bilde

I Hjemmekino skriver vi ofte om begreper fra den elektroniske verden som om alt er selvforklarende og kjent for alle, men erfaringsmessig er det ikke alltid slik. Mange vet for eksempel ikke hvordan forskjellige justeringer påvirker bildet på en flatskjerm. Derfor har vi laget denne artikkelen som tar for seg alt fra starten, og forsøker å vise hva man bør vite og hva man ikke bør gjøre.
Les

Philips 58PFL9955H/Cinema 21:9

Selv om vi har kikket på Cinema 21:9 som prototype, er det aldri dumt å ta en grundig titt på det ferdige resultatet også. Det fortjener denne modellen, som i bunn og grunn er unik.
Les

Samsung UE46C9005 LED LCD

Slankekrigen innen flatskjermer pågår for full hals, men ingen er foreløpig i nærheten av Samsungs toppmodell, 9000-serien.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Tormod

VM på ski i Oslo 2011 er like rundt hjørnet og alle verdens sportsidioter har festet øynene på en stor og lekker flatskjerm som sikkert lå (eller sto, for plasma sin del) under fjorårets juletre. Vi besøkte Tormod i begynnelsen av desember, og da var han og resten av musikerne nesten ferdig med å spille inn «backup»-musikken til dette årets ski-VM. For oss uinnvidde betyr det at vi får oppleve Tormod enten live eller «live» via playback i CD-kvalitet hvis kulda setter inn for alvor og lager et termisk kuldehelvete i Oslo, noe vi hjemmekinorom-elskere vet alt om hvordan vi skal unngå.
Les