Logo

Panasonic Hollywood Labs

Med DVD gjorde bilde- og lydkvaliteten et stort byks i «riktig» retning, men nå har Blu-ray gjort det mulig med enda bedre bilde og lydkvalitet. Stopper det der? Neppe. Nå skal vi også få bilder i flere dimensjoner servert på hjemmebane.
Les

Korttest Hifi - fo.Q

Det finnes mange varianter av matter man kan legge på platespilleren. Japanske fo.Q sin doble, svarte gummimatte er langt fra den dummeste du kan prøve.
Les

Hodetelefoner

Vi har testet 5 store og 3 kompakte hodetelefoner som viste seg å låte ganske ulikt. Hvilken bør du velge om du vil slappe av hjemme i sofaen, eller i flysetet på vei mot varmere strøk?
Les

Kingrex Headquarters HQ-1

Med fare for å få hele den samlede norske flåten av ørespesialister på nakken, så låter Kingrex sin hodetelefonforsterker så bra at den nærmest oppfordrer til å spille fryktelig høyt.
Les

fo.Q RS-Pear Cable Anjou

Både sølv og kobber oksiderer, så Pear Cable sin dyreste signalkabel inneholder renere gull enn gifteringen din.
Les

Pioneer PD-D9mk2-K SACD-spiller

Pioneer gjør også denne gangen mye av jobben med å tilpasse lydkarakteren til europeiske ører i Air Studios i London. Det resulterer i en CD og SACD-spiller som i forhold til prisen låter helt glimrende.
Les

Trafomatic Experience Elegance

Biasjustering, rørsus, lite kraft og med avrundet diskant og slapp bass. Mytene om rørforsterkere er mange, men ingen av dem kan brukes på Trafomatic sin killer av en integrert rørforsterker.
Les

Yamaha MCR 840 Mini Stereosystem

Det er fortsatt mange som synes stereo i stua skal ta minst mulig plass. Da er det fint at det er noen som klarer å levere kvalitetslyd i miniformat.
Les

Zu Definition mk 2 Høyttalere

Sist vi hadde et par Zu-høyttalere inne til test var det de veldig mye rimeligere Druid-modellene. Prislappen på Definition er en helt annen selv om teknikken er klart gjenkjennelig. Magefølelsen min sier at vi kanskje står foran en noe annerledes lydopplevelse enn vanlig.
Les

Dynaudio Excite

Dynaudio har alltid vært blant mine absolutte favoritthøyttalere. Kanskje særlig som monitorhøyttalere, men også som nøyaktige og ærlige høyttalere for gjengivelse av musikk. Excite er en ganske så ny serie fra Dynaudio. Kanskje er de like ærlige som tidligere, og muligens enda litt mer morsomme og underholdende?
Les

Universale fjernkontroller

Med dagens komponentmylder er det ikke uvanlig med 5-6 fjernkontroller liggende å slenge. Hvorfor ikke prøve ut en universal fjernkontroll? Din bedre halvdel vil elske deg!
Les

Harman/Kardon AVR460

Vi kan ikke annet enn å la oss imponere over de nye receiverne fra Harman/Kardon. Ikke nødvendigvis på grunn av utstyrsnivået, men hvordan de låter.
Les

Onkyo PR-SC5507

En hjemmekinoreceiver er vel og bra det, men er man ute etter de beste løsningene må man se seg om etter separate produkter.
Les

Yamaha RX-V1065

Har du noen gang irritert deg over at lyden ligger under lerretet når man ser film? Lyden kommer liksom ikke fra personene på lerretet. Da bør du sterkt vurdere Yamaha, som lenge har kunnet løfte lydbildet opp i «riktig» høyde.
Les

Philips HTR9900 7.1 Komplett hjemmekino

Det er lenge mellom hver gang det kommer såpass seriøst oppbygde systemer fra Philips. Dette systemet som kommer i ikke mindre enn tre store esker er laget for å matche den suverene 21:9 LCD TV-en de kom med i 2009.
Les

Akustikk, del 4

I den fjerde og avsluttende delen av hjemmekinoskolen om akustikk skal vi se litt på konkrete metoder for å forbedre lyden hjemme. Selv om man sjelden har mulighet for en fullstendig ideell akustikk gir hver ting man gjør stor uttelling. Har man i tillegg et par ganske dyre høyttalere er sannsynligheten stor for at man kan få sitt livs største lydforbedring.
Les

Epson EH-TW5500

Etter noe innledende plunder på sin nye projektorplattform, har Epson nå festet grepet, og legger konkurrentene bak seg.
Les

OPPO-NENTE

Normalt i en gruppetest så sammenligner vi spillere fra forskjellige leverandører. Vel, denne gangen skal gjøre en vri. Vi skal nemlig se på tre spillere med ganske likt utgangspunkt.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les