Logo

Vi besøker Chapter Audio

Selv om ikke Chapter Audio har alt for mange år på baken, har de gjort seg bemerket med sine egen-utviklede forsterkere som strekker seg fra mid-end til den ypperste high-end-klassen
Les

Ayon Spirit

Det finnes fremdeles noen som tror at rørforsterkere koster skjorta og at de ikke er egnet til å drive vanlige høyttalere. Ayon Spirit er riktignok ikke helt billig, men driver omtrent hva det skal være.
Les

Harman/Kardon HD990 CD-spiller og HK990 Integrert forsterker

Harman/Kardon har gått hardt til verks denne gangen med sin nye forsterker HK990 og CD-spilleren HD990. For første gang på lenge ser vi et produkt som virkelig er noe helt nytt og som andre produsenter kommer til å etterligne så langt det er mulig i årene som kommer.
Les

HDX 1000

I vår artikkelserie om nettverksspillere ser vi denne gangen nærmere på HDX 1000, en nettverksspiller som med sitt lekre utseende enkelt vil kunne passere de designbevistes kritiske nåløye. Det mest interessante med denne spilleren ? rent bortsett fra at det er en svært god spiller ? er allikevel brukervennligheten!
Les

Marantz PM5003 / CD5003

Marantz har gitt sine innstegsmodeller en real ansiktsløftning, og det låter faktisk like bra som det ser ut!
Les

Yamaha SOAVO-1

Yamaha har fått enormt mye skryt for sin SOAVO-1, men det har tydeligvis ikke gitt den nødvendige roen og nattesøvnen i utviklingsavdelingen. Så da har Yamaha like godt laget en helt ny høyttaler.
Les

Tannoy Revolution DC4

Minstemann i Revolutionserien til Tannoy er nok en vakker høyttaler med seriøse lydegenskaper.
Les

Pioneer S-LX70W

Kuro-serien til Pioneer inneholder mer enn bare flatskjermer. Det finnes også et komplett 5.1-system for de som skulle ønske å komplettere hjemmekinoopplevelsen med Pioneer rund baut. Subwooferen S-LX70W er på lik linje med øvrige produkter i samme serie, en designbombe. Men hvordan spiller den?
Les

Receivere under 10.000

Det er mange som synes forsterkere som koster over ti tusen kroner er unødvendig for å få en brukbar hjemmekino-opplevelse. Bygger man et fornuftig system med ikke altfor krevende høyttalere, er det mange ting som tyder på at de har rett.
Les

Rotel RSP-1570 Surroundprosessor

Toppen av tålmodighet må være Rotelentusiaster og deres lojalitet i forhold til å vente på arvtakeren etter de kritikerroste hjemmekinoprosessorene RSP-1068 og RSP-1098. Nå er det duket for nye koster når Rotels nye 15-serie er på plass hos oss.
Les

SVS PB12-Plus

SVS betegner sin nyeste subwoofer som en «Ultra-Light». For oss blir dette som å kalle Harley Davidsons Heritage for en litt stor moped.
Les

Yamaha YST-FSW100

Vi er vant med å få servert svært gode lydprodukter fra Yamaha, enten det er snakk om receivere eller høyttalere. Når det gjelder subwoofer har Yamaha et solid utvalg, og det er spesielt i segmentet for svært kompakte modeller at vifinner flere spennende varianter. YST-FSW100 er en av dem.
Les

LG BD370

Hva skal produsentene finne på for å tiltrekke seg oppmerksomheten til kjøpehungrige konsumenter når både 1080p24 og all verdens lydformater er på plass? YouTube, selvsagt!
Les

JVC DLA-HD350

Med vesentlige mangler i forhold til toppmodellen, er budsjettalternativet fra JVC likevel et forbausende godt alternativ.
Les

NAD T587 BD-spiller

Vi ble faktisk ikke så rent lite overrasket over at en såpass liten produsent som NAD kommer med en BD-spiller. Ikke nok med det, den kommer også med Profile 2.0. Det er et faktisk mange av de store som ennå ikke har klart.
Les

Gruppetest av 32" Flatskjermer

For ikke alt for mange år siden ble man nærmest erklært gal hvis man dro hjem en svær 32 tommer TV. Nå er dette for moderat å regne, selv om vi fortsatt snakker om en folkestørrelse. Vi tester ? Sony KDL-32V4000 ? Sony KDL-32V4500 ? Tandberg 32 Ergo class ? Panasonic TX-P37X10Y ? Philips 32PFL5403 ? Samsung LE32A676
Les

Månedenes filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Lars

Lars og jeg har hengt på de samme lyd- og bildeforumene i flere år. Og vi har titt og ofte møtt hverandre på messer, kurs og treff, noe som alltid har vært en hyggelig opplevelse. Første gangen jeg sa jeg ville besøke han var for nesten 6 år siden, lenge før jeg startet med å skrive Hjemme-Hos-artiklene. Dog har tilfeldighetene gjort sitt til at dette er første gangen jeg besøker kinoen hans på Kløfta
Les