Logo

B&W CM5 ? stativhøyttalere

B&W kan lage høyttalere, og de er flinke til å tilpasse sine høyttalere til kundene sine. Nå er det endelig klare med sine nye CM5, en mini-monitor som skal hjelpe til med å fylle ut det formidable gapet mellom CM1 og den litt aldrende 805.
Les

JAMO R 907 høyttalere

Det er en god stund siden vi testet den på alle måter imponerende høyttaleren Jamo R909, og konkluderte med at de var fryktlig bra, men kanskje litt vel problematisk for interiøret med sin imponerende fremtoning. Kan den litt mer beskjedne lillebroren være et alternativ?
Les

Linn Classik Music

Mange tror at Linn bare lager dyre og relativt sære greier, noe som er helt feil. Et av de siste produktene i den store Linn-familien heter Classik Music. Det er en CD-spiller med innebygget radio, forforsterker og effektforsterker. Men det som er spesielt er at den viser seg å være verdt pengene som CD-spiller alene!
Les

Logitech Harmony 1100

Logitech har hatt kjempesuksess med Harmony One, en fjernkontroll som appellerer både til det estetiske i oss, samtidig som den ikke går av veien når det gjelder å holde kontroll på alle apparatene i stuen. Nå er Logitech på gang med en ny toppmodell som overtar stafettpinnen etter Harmony 1000.
Les

Oblivion kabler

Raymond Celius har vært et kjent navn i det norske hifimiljøet i årevis. Hans siste kabelkreasjoner bærer navnet Oblivion som enten betyr glemsel eller uvitenhet. Jeg har testet nesten alle, og signalkabelen i sølv er den som imponerte mest.
Les

Plinius Hiato

Jeg har testet mye imponerende hi-fi de siste årene, men dette er første gangen jeg har vurdert å selge kona sin bil for å kjøpe et testprodukt.
Les

Yamaha MCS-1330

Små kompaktanlegg har ofte en tendens til å låte akkurat slik: lite og kompakt. Vel, ingen regel uten unntak.
Les

NAD C375BEE

Det er mange årsaker til at NAD har fått så stort gjennomslag hos lydentusiaster over hele verden. Bra lyd, litt kult-stempel, mye for pengene, fornuftig utstyrsnivå og masse krefter.
Les

Classe SSP-800

Ventetiden er over for veldig mange i disse dager, nå som Classé har sluppet sin SSP-800. Veldig mange har ventet på en skikkelig High-End-prosessor som også takler HD-lydformatene. Og akkurat det er ikke lenger så langt unna.
Les

3 komplette høyttalerpakker

Vi får en del telefoner med spørsmål om hvilke høyttalere som passer til middels dyre receivere. Kanskje vi like godt skulle teste noen systemer, og se hvordan rimelig fornuftige pakker klarer seg mot hverandre.
Les

Kompakte hjemmekinoanlegg

Et kompakt hjemmekinosystem kan være løsningen når man ikke vil fylle hele stuen med høyttalere. Vi har testet noen kompakte løsninger som også er hyggelige mot lommeboken.
Les

ROTEL RSX 1560

Med digitale klasse D-forsterkere har Rotel tatt skrittet inn i den digitale fremtiden for alvor. Flere konkurrenter som Pioneer har gjort det, mens for eksempel Sony allerede har rukket å gå tilbake til analoge forsterkere.
Les

Meridian HD621

Mens alle andre produsenter krever at man bytter ut utstyret når man vil holde seg oppdatert på formater og den generelle tekniske utviklingen, går Meridian en helt annen vei.
Les

Panasonic TX-P46G10

I lys av Pioneers annonserte pensjonisttilværelse fra plasmaproduksjon er veien vidåpen for andre aktører som vil bestige tronen og overta hegemoniet Pioneer har hatt etter at Kuroskjermene gjorde sin entré.
Les

Philips Essence 42PES000IH

Slankehysteriet i flatskjermbransjen har nådd Philips, som nå presenterer det som må være verdens minste 42-tommer noensinne.
Les

Samsungs Serie 7 plasma -TV

Bevegelseskompensasjon på en plasma! Finnes det, fungerer det, og er det noe man trenger? Vi ser nærmere på Samsungs Serie 7-plasma og kommer med et litt uventet råd.
Les

Sharp LC-46DH65S

Sharp slipper flere nye modeller denne våren. Den rimeligste modellserien med full-HD er DH65- serien. Modellen LC-46DH65S er den vi skal ta en nærmere titt på nå.
Les

Sony 46W5500

I skyggen av toppmodellen X4500 dukker det nå opp en ny juvel i flatskjermkonglomoratet til Sony. W5500 er Sonys første 2009-modell. Den etterfølger W4500.
Les

Full-HD projektorer

720 eller 1080p? Forskjellen er faktisk ikke så veldig stor, i alle fall ikke når det er bevegelser i bildet. Selvsagt ser man forskjeller på detaljene, men det gjelder detaljer som hårstrå, mønster og smådetaljer. Den som går tilbake fra full-HD til 720p risikerer dog å bli sittende og undre seg over hvilke detaljer man eventuelt går glipp av.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtalter
Les

Leker for store barn

Ferie tilbringes som regel ikke hjemme, men selv om man ikke kan ta anlegget med seg, finnes det mye annet artig å leke med. Hjemmekino ser her på et par ting som kanskje passer bedre i bagen...
Les

Hjemme hos Jan

Man må ha en hobby! Det mener i alle fall Jan fra Oslo. En ivrigere entusiast skal man lete lenge etter, men allikevel er det nok bare tilfeldigheter som gjorde at Jan falt for nettopp hjemmekino. Det kunne like gjerne blitt opera, undulater eller motorsport?
Les