Logo

Komplette stereosystemer

Det eneste man behøver her i verden er et par høyttalere, en forsterker og en CD-spiller. Da kan man fylle rommet med bra og engasjerende lyd, og få en lydkvalitet vi bare drømte om for ti år siden. Spørsmålet er imidlertid hva man bør kjøpe.
Les

Ørepropper

I forrige utgave tok vi en gjennomgang av noen hodetelefoner for å se hva man kunne få til i de forskjellige prisklassene. Denne gangen er det øreproppene sin tur, og selv om ikke alle gir fantastisk lydkvalitet er det mange gode lydopplevelser å få selv fra et par bitte små ørepropper.
Les

Atoll IN100SE og CD100SE

Frankrike har ikke laget noe med mer smell i siden de forsøkte å blåse Mururoa-atollen til himmels.
Les

Heco Aleva 200

Heco Aleva 200 er et glimrende kompromiss mellom lyd og design. Det er bare ikke så lett å se eller høre kompromissene.
Les

HRT Music Streamer II & HRT Music Streamer Pro

For 1500 kroner får du så bra lyd ut av PC-en din at haka ramler ned på det fjerde knapphullet. Legger du på enda 3500 kroner, håper jeg ? for haka di sin skyld ? at du står på noe mykt.
Les

PSB SubSeries 500 Subwoofer

Det er mange som har kjøpt seg SVS-subwoofere de siste årene, og de som har hatt mer penger har kanskje kjøpt seg en Velodyne. Nå er det kanskje på tide å sjekke ut hva PSB holder på med.
Les

Revo Heritage

Alle nordmenn har en radio, og gjerne flere stykker. For de fleste er det nok med en vanlig FM-radio og brukbar lyd. Revo Heritage gjør på sin side omtrent alt man noensinne kan forvente av en bordradio.
Les

Transparent Audio The Link

Tro ikke at Transparent bare lager kabler som kan skape lokal finanskrise hos de fleste. Det morsomme er at selv når kostnadene er kuttet til beinet, så får du masse godlyd.
Les

Hjemmenettverk, del 1

Et vel tilpasset hjemmenettverk gir gode muligheter for å integrere data, tv og bredbånd. I denne første delen bygger vi et bra hjemmenettverk fra grunnen av, som er fleksibelt med tanke på utvidelse. I del to drar vi nytte av hjemmenettverket for å se på datalagret underholding på tv-en, og i del tre gjør vi nettverket selvstendig og distribuerer underholdning uten behov for datamaskinen.
Les

Monitor Audio Silver RX

De siste årene har det skjedd veldig mye positivt hos System Audio, og når de nå kommer på markedet med en oppgradert Silver-pakke, er vi mer enn klare for en test.
Les

Onkyo TX-NR1007

Det er knapt noen som har en like bred portefølje av hjemmekinoreceivere som det Onkyo nå har. I den store enden har vi sett på toppmodellen TX-NR5007 som imponerte kraftig. Denne gangen er turen kommet til den «minste» av de store, TX-NR1007.
Les

RBH MC 6 ? Serie 5.1

Man skulle kanskje tro at det er nok høyttalere på det norske markedet, men det er stadig noen nye som gjerne vil forsøke seg. Forutsetningen for å lykkes er at produktet som skal selges er godt, og akkurat der mener vi at RBH har gode muligheter.
Les

Epson EH-TW4400

Hvit drakt og lavere pris, vitner om at TW4400 distanserer seg noe fra Epsons toppmodell. Den manglende ISF-sertifiseringen understreker også at vi bør forvente oss mindre enn fra storebror. Med dette som bakteppe går vi en stor overraskelse i møte!
Les

Gruppetest Flatskjermer

Etter en rolig start i forrige nummer fortsetter vi i dette nummeret med flere nye flatskjermmodeller, alle med sine spesialiteter og spesielle egenskaper. Vi tester: Sony KDL 46HX700 ? Panasonic TX-P50X20 ? LG 47LE850N ? Grundig Fine Arts LED ? Samsung 46C8700 ? Sharp LC46LE820E
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtale
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les