Logo

High-End München

Europas største hifimesse, High End, ble arrangert i München i mai for 30. gang. Både antallet utstillere og ikke minst prisene på det aller dyreste utstyret tyder på at finanskrisa er et tilbakelagt stadium i bransjen.
Les

Conrad-Johnson ET3

Conrad-Johnson har brukt mye av teknologien fra toppmodellen GAT i den langt billigere forforsterkeren ET3. Det gir gevinst både for ører og lommebok.
Les

Duevel Planets høyttalere

For å oppnå høyest mulig kvalitet på gjengivelsen velger de fleste produsenter å optimere lyden i et eller i noen få målepunkter. Resultatet er ofte meget imponerende - i hvert fall om man lytter utendørs eller i et akustisk tilpasset rom. At en prosent av alle høyttalere krever ekstrem akustikk for å spille godt ville jo være mer fornuftig enn dagens motsatte situasjon. Planets fra Dueval jobber med rommet i stedet for mot.
Les

WLM Gamma

WLM Acoustics Gamma omgjør digitale signaler til den deiligste musikk.
Les

Høyttalere inntil 10.000.-

Etter å ha lyttet til alle de gode høyttalerne i denne prisklassen er det helt klart at det er her de virkelig store lydopplevelsene begynner hvis du har et rom av god kvalitet. Opplevelsen av lydkvaliteten gleder oss virkelig, og har du en vanlig stue er det ikke sikkert at du noensinne behøver bedre høyttalere enn dette.
Les

Marantz SA-15s2 SACD/CD-spiller og PM-15s2 integrert forsterker

Jeg var tom, men samtidig full. Fylt til randen av en glede bare musikk kan gi deg når det blir servert på den riktige måten. I flere timer hadde Ken Ishiwatas døtre foret øregangene mine med de deiligste toner. Gud, hvor berusende musikk kan være.
Les

Meridian Sooloos MC200

Meridian så åpenbart potensialet i Sooloos da de bladde opp sjekkheftet og kjøpte hele selskapet for få år siden. Siden den gang har det bare gått oppover.
Les

Godlyd rett i øregangen

Markedet for ørepropper har eksplodert de siste årene. Det er jo ikke så veldig rart med tanke på alle produktene som nå behøver et par hodetelefoner eller ørepropper for å kunne brukes.
Les

JBL Studio 190, 130 og 120C

Vi ble oppmerksom på kvalitetene til denne serien da Glenn testet Studio 180. Nå har vi selv fått den noe større gulvmodellen Studio 190 til test, og sammen med bakhøyttalerne Studio 130 og senterhøyttaleren 120C svinger dette skikkelig!
Les

Onkyo TX-SR709

I forrige nummer markerte TX-NR609 at dette blir et strålende år for hjemmekinoreceivere. Hva er vel mer naturlig enn å følge opp med TX-NR709, som har enda mer under panseret!
Les

Panasonic DMP-BDT110

DMP-BDT110 er som forgjengeren en enkel og ukomplisert spiller for folk flest.
Les

Velodyne Digital Drive 12 Plus

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi har hatt denne subwooferen som et kommende produkt i neste nummer uten at den har dukket opp. Vel, nå er den her, og vi gleder oss vilt!
Les

Yamaha RX-V571

Yamaha har et bredt utvalg innen hjemmekinoreceivere, både for slunkne lommebøker og for dem som vil skremme naboen.
Les

Yamaha YRS-1100

Med dagens TV-lyd, er det ingen dårlig ide å se seg om etter et alternativ. Hva med å tenke nytt?
Les

Årets nye flatskjermer

I dette nummeret er det de påkostede modellene i 46-55 tommer vi skal se nærmere på. I neste nummer følger vi opp med del 2, hvor vi ser på modellene i 40-42 tommer.
Les

Månedens filmomtaler

Måndedens filmomtaler
Les

Sommerdingser

Årets sommerdingser
Les

Månedens nyheter

Nyheter
Les