Logo

Black Magic Emotion

Seks år etter at PM Audio lanserte høyttalerkabelen The Giant, kommer Paul og Marion Mortensen til å få resten av kabelbransjen til å svette igjen. Så god er nemlig den nye Emotionkabelen.
Les

Fantastisk lyd i bra rom

Hifi-interesserte er nok ikke helt ukjente med tyskernes ledende høyttalerprodusent - Canton. Takket være at de ikke bare holder på med entusiastprodukter, men også satser på volum kan meget høy lydkvalitet selges til svært konkurransedyktige priser.
Les

Utrolig lyd, utrolig kompakt

Det er mange som foretrekker kompakte midi-enheter selv når de kjøper komponenter. Da har Musical Fidelity i tilfelle truffet blink med sine nye M1-produkter. Med universalavspilleren M1Clic og CD-transporten M1CDT har du et nesten komplett og utrolig fleksibelt system. Koble det til en forsterker av bra kvalitet og du har et overraskende kapabelt anlegg - på alle måter.
Les

Lettbeint engelskmann

I en tid der «alle» setter inn drøssevis av funksjoner og tekniske flerbruksløsninger i sine produkter, går Musical Fidelity bort og lanserer en ren stereokombinasjon uten særlig imponerende spesifikasjoner. Men en ting er hva som står på papiret, noe annet er hva de serverer av lyd.
Les

Vinyldelikatesse

Hvis du er ute etter en platespiller med topp lyd og design, er Oracle Delphi en svært fristende løsning.
Les

Klar for en hver utfordring

Newzealandske Perreaux Audiant 80i er like aggressivt priset som krigsdansen Haka, som landets landslag i rugby The All Blacks utfører før hver kamp.
Les

Pinell Supersound II - Multikunstneren

Norge må være et av de landene i verden hvor det selges flest radioer. Bare spør Erling Neby som distribuerer Tivoliradioene i Norge.
Les

Vibrasjonsfjær(n)er

Små vibrasjoner fra elektronikken eller fra gulvet via racket anlegget står i kan påvirke lyden fra stereoanlegget negativt. Det har svenske Solid Tech funnet et smart løsning på.
Les

Entusiastens valg

Cambridge har bevist at de kan lage gode BD-spillere, og denne gangen overgår de seg selv nok en gang.
Les

Spesialdesign for veggen

Det er ikke helt greit å plassere vanlige høyttalere veldig nær, eller på veggen. Skal du ha et sett gode høyttalere som kan monteres på veggen sammen med TV-en må de rett og slett være spesialkonstruerte for oppgaven.
Les

Dette er tøffe greier

Det er alltid spennende å pakke opp høyttalerne til MKSOUND. De skiller seg ikke vesentlig fra andre produsenter når det gjelder utseende og bestykning, men det er noe med den engasjerende lyden og den flott dynamikken som imponerer.
Les

Målestokken

I fjor overbeviste Oppo oss voldsomt med BDP-83 og BDP-83 Special Edition. Det eneste som manglet var 3D-støtte. Det er på plass, når årets første modell fra Oppo er her, og har som ambisjon å vise resten av bransjen hvordan det skal gjøres.
Les

Bedre lyd og mer utstyr

De produsentene som lager hjemmekino-receivere forsøker å få oss til å tro at det er veldig stor forskjell på hvert eneste nye produkt, og de «gamle» greiene som står på salg i hyllene hos din lokale elektronikk-pusher. Det er ikke alltid sant, men nå har etter vår mening minst et par produsenter tatt nok et trappetrinn opp.
Les

Dypt og farlig

SVC lager gode subwoofere. Det tror jeg vi kan fastslå allerede nå basert på hva de har holdt på med de siste årene. Selv om de har gått hardt ut og hatt temmelig høye tanker om seg selv med sine tidligere produkter, må selv SVS innrømme at de har hatt utviklingspotensiale.
Les

Større og slemmere

Selv om 12 tommer holder i lange baner for mange, er det enda mer moro når tommeantallet øker. Derfor skal vi denne gangen se på Velodyne Digital Drive 15 Plus.
Les

Flatskjermtest, del 2

Alle vil ha den beste flatskjermen, men vil betale så lite som mulig. Det er selvsagt ikke mulig å få den beste TV-en når man er på budsjett, men det går greit å finne en TV som passer for deg, når man velger bort ting man strengt tatt ikke behøver. Her kommer del 2 i vår store TV-test.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler av aktuelle Blu-Ray utgivelser
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Rune

Adrenalin-kicket holder fortsatt Rune i et jerngrep etter siste oppgradering i hjemmekinoen. «Det begynte å gå opp for meg at det er ett og annet jeg har gått glipp av her, og frykten for å gå glipp av "noe" driver meg. Det å ikke få ekstrahert all informasjon og gjengitt den på en grei måte fører til paranoia.»
Les