Logo

Månedens leder

Månedens leder
Les

Fire CD-spillere til 30.000 kroner pluss

Fire ganske så ulike spillere utkjemper det andre slaget om CD-spillertronen i prisklassen 30.000 til 50.000 kroner. Det gjelder både i oppbygning og geografisk tilhørighet.
Les

Det viktigste leddet?

Hvilken del av stereoanlegget har den største innvirkningen på sluttresultatet? Er det høyttalerne, forsterkeren eller lydkilden? Ljud & Bild i Elektronikkverdenen har testet og lyttet på et antall hifi-produkter i et forsøk på å komme nærmere et svar på dette spørsmålet.
Les

Martin Logan Spire

Vi liker elektrostater og de fleste andre såkalte panelhøyttalere, men når de blir store som dører sliter også vi med plassering. Løsningen er et mindre membran og en bassenhet - noe Martin Logan har utviklet til nær perfeksjon.
Les

Receiverduell

Det er ikke lenger nok å bare spille film og musikk på en fortreffelig måte. Den nye generasjonen receivere må også være temmelig tettpakket på utstyrssiden.
Les

Flatskjermer 40-42 tommer

Det sies at salgstall aldri lyver. I så måte er det uten tvil sant at det norske folk kjøper større TV-er enn de gjorde for få år siden. Tidligere var 32 tommer bestselgeren. Nå er det 40-42 tommer som er «folkemodellene».
Les

Sony VPL-VW85

I konkurranser er det ofte ørsmå justeringer/ endringer som utgjør det lille ekstra, og til slutt sikrer gullet. I projektorverden gir disse små endringene gjerne ekstreme utslag, og i dette tilfellet krones det definitivt med seier!
Les

Gruppetest blu-ray spillere

Tar man en titt inn på nærmeste Elkjøp-butikk ser man nå at Blu-ray filmene nærmer seg DVD-filmer i mengde. Det tegner godt for Blu-ray. Vi tester 4 nye Blu-Ray spillere
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

EISA 2009

Vi i Hjemmekino er medlemmer av EISA ? European Image and Sound Association som hvert år deler ut EISA-Awards. Den største og viktigste årlige kåringen av produkter i Europa. Denne organisasjonen består av over 50 av de beste og viktigste bladene som skriver om forbrukerelektronikk i Europa.
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Einar

Mange av våre lesere husker sikkert Einar, selve manifestasjonen av oppgraderingsdjevelen. Vel, ikke lenge etter at vi hadde besøkt ham forrige gang fikk vi melding om at han skulle legge ned hele kinoen. Men hvor haren hopper vet bare haren selv. i djevelens
Les