Logo

Årets EISA vinnere

Så er det tid for årets EISA-priser igjen. Hjemmekino er nå aktive medlemmer i både audio, hjemmekino og videopanelet, og er med å avgjør prisene i alle disse viktige kategoriene.
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Bel Canto DAC 1.5 - D/A konverter

Med alle de enhetene med digitale utganger vi har stående hjemme er ikke dagens D/A-konvertere kun utstyrt med en inngang for en CD-spiller. Bel Canto har laget en enhet som er rene verktøykassen for ditt underholdnings-system!
Les

Spark MT-iP40

Tenk deg så deilig å kunne ha alt man trenger av stereo-elektronikk i en boks uten å måtte gå på kompromiss med lyden.
Les

Wharfedale Diamond 9.5 høyttalere

I det forrige nummeret av Hjemmekino testet jeg stativhøyttaleren DM685 fra B&W. Til tross for at prisen for den testede Wharfedale Diamond 9.5 er tusen kroner lavere snakker vi faktisk om en gulvstående høyttaler.
Les

Earthquake Platine Noirée 5.1

Det er noe med det å kunne spille høyt uten at høyttalerne truer med å streike midt i strabasene. Dessverre er det sjelden man kan få det til å spille høyt og tøft, og samtidig ha nok finesse til at lyden blir til å leve med over tid. Vi har jo sett nok av eksempler på det motsatte. Moro i fem minutter, og så er det stopp.
Les

Meridian 861v6 prosessor/ pre amp

Heldig er den som har noen hundre tusen å bruke på en hjemmekino. Da tipper jeg en forforsterker som 861 fra Meridian ville komme temmelig høyt opp på ønskelista. Den har i hvert fall kommet helt til topps på min!
Les

Gruppetest hjemmekinoreceivere

Har receiverne bare fått mer og mer utstyr, flere HDMI-innganger og 3D-kompabilitet, eller har de også fått de lydforbedringene som stadig loves i kataloger og det vi stadig mottar av utsendt informasjonsmateriell?
Les

Gruppetest BD-spillere

Det hjelper lite med en 3D-klar flatskjerm om man ikke har en 3D kilde å bruke sammen med skjermen. Heldigvis er utvalget sterkt økende.
Les

Gruppetest flatskjermer

På denne tiden av året så koser vi oss alltid litt ekstra. Hvorfor? Fordi det er høysesong for nye flatskjermmodeller!
Les

Mitsubishi HC3200 og HC3900

Mitsubishi HC3200 og HC3900 er to nye søsken til selskapets allerede roste modell HC3800. Prismessig ligger nykomlingene på hver sin side og tilbyr mer eller mindre lysstyrke. Så hvor godt presterer de egentlig, og hvilken modell er best for deg?
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Johan

Sørlandet er kjent for sine mange perler, og Arendal by er en av dem. Med sommeren på hell og Canal Street 2010 tilbakelagt med store musikalske opplevelser - som Esperanza Spalding, Richard Bona og Melody Gardot, er det tid for et dykk ned i en av den bløde stribes perler i sjangeren hjemmekino - hos Johan.
Les