Logo

Hortenmessa

produkÅrets happening for de hififrelste i Norge, Horten-messa viste atter en gang at det finnes mange veier til lyd-nirvana.
Les

IFA 2009 - Bilde

Bildenyheter fra årets IFA-messe
Les

IFA 2009 - Lyd

Lydnheter fra årets IFA messe
Les

To CD-spillere til 30.000 pluss

Da Norge slo England i fotball i 1981, hylte radiolegenden Bjørge Lillelien at Norge var best i verden. Enda lenger er det siden Electrocompaniet startet sin kamp mot engelske og andre nasjoners hifi, og de klarer seg godt fremdeles.
Les

Philips MCM906

Vi har sett mange minisystemer i det siste, og det har ikke skortet på interessante løsninger. Allikevel hevet vi et lite øyebryn da vi så dette lille systemet fra Philips bestykket med rør!
Les

Små, smarte høyttalere

Våre venner danskene kan skryte av imponerende mange høyttalerprodusenter. Jamo er et av merkene som har overlevd omtrent alt og som virker sterkere enn noensinne.
Les

Teac AH-380, PD-H380, og LS-H255

Vi har alltid hatt et godt øye til Teac sine minisystemer. De kompakte og stilige produktene er bygget på imponerende vis, og det er gjort særdeles mye for å få dem til å spille musikk på et nivå vi vanligvis hører fra komponenter i vanlig størrelse.
Les

Trends Audio PA-10

Med mindre du bor «der ingen skulle tru at nokon kunne bu», så er det sjelden populært for familie og naboer å spille favorittmusikken på konsertlignende nivå. Hele tiden.
Les

SVS PB10-NSD New

SVS sin gamle PB10-NSD hadde et kost/nytte-forhold som var helt enormt. Svært få - om i det hele tatt noen - leverte så mye og deilig bass for pengene, noe som gjorde den gamle PB10-NSD til en enorm suksess på verdensbasis. Nå er den imidlertid faset ut av produksjon for å gi plass til den nye PB10-NSD New.
Les

SVS AS-EQ1

SVS er primært en subwoofereprodusent. Derfor er det ikke så merkelig at det første elektronikkproduktet fra den kanten kommer i form av en automatisk korrigeringsenhet for nettopp subwoofere.
Les

Swans M6F, M6C, M6R

Swans har vi fulgt med på ganske lenge og vel egentlig bare ventet på at de skal slå til for fullt. Med M6 har de ikke bare skapt en høyttaler som er enormt flott å se på, men også laget lyd vi nesten ikke trodde var mulig i prisklassen.
Les

LG42SL8000

LG42SL8000 er LG sin siste kreasjon innen LCD-TV. Er den like bra som den ser ut lover dette godt.
Les

Panasonic TX-P54Z11

KRP-serien til Pioneer er noe av det ypperste som har vært laget innen flatskjermer. Nå er Panasonic ute med sin Z-serie som har klare mål om å overta hegemoniet i den ypperste plasmaklassen.
Les

Sharp LC-46LE600S

Sharp følger i Samsungs fotspor når de nå kommer med flere modeller med LED bakgrunnsbelysning. Dette blir melodien fremover fra Sharp.
Les

Månedens filmomtaler

Månedens filmomtaler
Les

Månedens leder

Månedens leder
Les

Månedens nyheter

Månedens nyheter
Les

Hjemme hos Ronny

Ronny fra Vestfold kan sies å være litt over middels opptatt av lyd. I tillegg til en rå kino har han også et stueanlegg som kan få tennene til å løpe i vann, hvis man har slike tilbøyeligheter. Og det har vi!
Les